Hyvää joulua, olen myöhässä joo.

Mainitsinko jo, että lähden takaisin kotiin helmikuussa? Londons calling. Odottelen ihan käpynä, seuraksi lähtee one of mah homieez sekä veljeni ja tämän tyttöystävä. Ai että olenko innoissani ah. Top shop kutsuu. Aiai.

Joulu meni oikein mukavasti, hyviä lahjoja, sukulaisia ja alkoholia. Siitä on ilmeisesti tulossa jokavuotinen perinne, että rakas tätini nolaa itsensä.

Lahjoista sen verran, että pesin tässä drop deadin hupparissa varmaan vuoteen 2999 asti. ♥

Tässä lomalla kyllä tullut löydettyä ihan mahtavaa musiikkia taas vaihteeksi. ah. Hockey, White lies, klaxons, Canterbury.

puhuin L:n kanssa tänään ja haikailtiin taas kesäkuuta. Mulla on ihan törkeä ikävä.

Plus että olen ihan törkeän huolissani L:stä, tosin se on päässyt jo osastolta mutta tiedän kyllä että kaikki ei ole okei.

Ainiin. Mukavaa viettä loma yksin kotona ilma tupakkaa. Mahtavaa.

En pääse mihinkään uutenavuotena koska en saa poistua kaupungista ( enkä maasta, he he ) jipii.

Fabiolla on vieraita ja menossa vieraisiin, T viettää villiä lomakautta maltalla ja en nyt voi sanoa että sen erään teinineidinkään seura järin innosta. Plus että tämä so called bff ensinnäkin unohti että sen piti maksaa mulle velkansa ja nyt häipyi jonnekin helsinkiin. kiitoksia.

Tosin kuolemaa tekevä isä luultavasti voittaa ihan kuusnolla piristävän seurani.

Ja ehkä on ihan hyvä olla erossa V:stä loman ajan. Saan karistettua ne nanosentin kokoiset väärät tunteet päästäni.

En suostu myöntämään sitä, että eri sukupuolta olevat ei voi olla kavereita. Parhaita kavereita. Kehitän taas jotain ultrasäälittävää teinidraamaa. Go me.

"I don't want to love you in no kind of way"

-clumsie.